Halle de Hond Tshirt

€ 24,50

Halle de Hond is stoer en waakzaam. Hij heeft oog voor kleine dingen en beschermt het goede. De opdruk is gedrukt met watergebaseerde inkt op een (bio)katoene shirt. Dit shirt is een special, wat betekent dat er maar 30 stuks van worden gemaakt en dat in deze special onderdelen van flock zijn wat aanvoelt als fluweel. Het shirt is daarmee uniek en volledig handgemaakt. Aan de achterkant is een nummer meegegeven aan het shirt wat het unieke nummer geeft. Als alle 30 specials zijn verkocht wordt er in deze kleurcombinatie geen nieuwe Halle special ooit meer gemaakt. 

Klik hier voor de verwante producten van Halle de Hond zoals broodtrommels, sweaters, shirts, knuffels, etc

Kleur
Pasvorm
Grootte
  • Veilig betalen en bestellen. Veilig betalen en bestellen.
  • Levering thuis binnen 1-2 werkdagen. Levering thuis binnen 1-2 werkdagen.
  • Ongebruikt terugsturen altijd mogelijk. Ongebruikt terugsturen altijd mogelijk.

Halle de Hond is stoer en waakzaam. Hij heeft oog voor kleine dingen en beschermt het goede. Halle maakt deel uit van onze Ole Hansom dierenserie. Zijn vastberaden blik en opvallende shirtje geeft hem veel zelfvertrouwen. Samen met zijn andere dierenvriendjes woont hij op het eiland Knude. De opdruk is gedrukt met watergebaseerde inkt op een (bio)katoene shirt. Dit specifieke shirt is een special. In dit geval betekent dit dat delen met flock zijn gemaakt. Oftewel een laag over het shirt. Specials zijn uniek en worden volledig met de hand gemaakt. Om de Halle de Hond special te maken zijn eerst de blaadjes van de struiken en Halle zelf geprint door een katoenprinter. Daarna is er voor Halle een trui met stippen gemaakt van Flock, zodat zijn truitje lekker fluweelachtig aanvoelt. Halle heeft op zijn hoofd een zwart petje, dat ook gemaakt is van flock en daardoor lekker zacht aanvoelt.

De oplage van de specials zijn beperkt tot 30 stuks. Elke special is aan de achterkant subtiel voorzien van een serienummer. Hiermee is duidelijk welk nummer dit shirt heeft in de serie van 30. Als alle 30 verkocht zijn wordt van deze kleurcombinatie van Halle geen nieuwe specials gemaakt. Wel worden andere specials met andere kleurcombinaties en kleding uitgebracht. 

Binnenstebuiten wassen op maximaal 30 graden, geen wasverzachter gebruiken en geen droger, zodat Halle zijn kleuren behoudt! Ontwerp uit 2018 in diverse kleuren beschikbaar. Elk shirt wordt handgemaakt in onze studio en kunnen daardoor per stuk licht afwijken van de foto's. Geen massaprodukties bij ons, alleen maar aandacht voor een uniek produkt!

Maattabel
Indien u wilt weten hoe breed en hoog onze textiel valt bekijk dan onze online maattabel.

Handgemaakt
Al onze prints worden gemaakt in onze studio in Nederland. Wij doen niet aan massaproduktie. Doordat de produkten met de hand worden gemaakt i.p.v. machinaal kan er tussen de diverse maten shirts kleine verschillen zitten in positionering van het artwork. Deze verschillen zijn uiteraard minimaal en zullen pas opvallen als je de shirts naast elkaar zou leggen. Onze produkten worden per stuk gemaakt, houdt daarom rekening met een levertijd van zo'n twee werkdagen.

Specials
Een aantal van onze produkten zijn gemarkeerd als "special". Dit zijn unieke prints vaak voorzien van een printlaag plus borduurlaag in een beperkte oplage. Specials worden aan de achterkant genummerd en kennen een gelimiteerde oplage. Als de oplage vol zit wordt de betreffende kleurcombinatie nooit meer gemaakt. U heeft hiermee een uniek stukje handwerk op basis van onze eigen ontwerpen.

Gebruikte inkten en wasbaarheid
De inkten die wij gebruiken voor de afdrukken zijn watergebaseerd pigment inkten. Deze zijn Oeko-Tex gecertificeerd en kennen een hoge wasbaarheid. Wij adviseren binnenste-buiten wassen op maximaal 30 graden en geen gebruik van wasverzachters (tegenwoordig al vaak in het wasmiddel aanwezig). Verder niet machinaal drogen voor een maximale levensduur van de print. Bij strijken niet over de print heen strijken.

Bio-katoene shirts
Waar mogelijk gebruiken wij biokatoene materialen. Nog niet voor alle shirts is dit mogelijk. Biokatoen is normaal hoogwaardig katoen maar het produktieproces is anders tov normaal katoen. Hierdoor is bijvoorbeeld minder water nodig voor de produktie ervan en zijn ook gebruikte middelen natuurvriendelijk. De shirts kennen een universele pasvorm met een bredere halslijn als ook een specifieke meisjes pasvorm. Het katoen is zacht en elastisch en zorgt voor een comfortabel gevoel. Al onze shirts, sweaters en polo's worden eerlijk geproduceerd en gecontroleerd bij onze toeleveranciers. 

OH0003-HALLEDEHOND-TS-KM

Datasheet

Produktievorm
Handmatig
Gelimiteerde oplage
Ja
Materiaal
Bio-katoen
1e laag print
Watergebaseerde pigmentinkt
2e laag print
Borduren
Thema
Dieren
Ontwerp van
Ole Hansom studio