Sylke t-shirt special

€ 34,95

Sylke het Schaap is zacht en vrolijk. Door zijn vacht voelt hij warm aan en stelt je gerust. De opdruk is gedrukt met watergebaseerde inkt op een (bio)katoene shirt. Dit shirt is een special, wat betekent dat er maar 30 stuks van worden gemaakt en dat in deze special onderdelen van flock worden gemaakt en daardoor zacht aanvoelen. Het shirt is daarmee uniek en volledig handgemaakt. Aan de achterkant is een nummer meegegeven aan het shirt wat het unieke nummer geeft. Als alle 30 specials zijn verkocht wordt er in deze kleurcombinatie geen nieuwe Sylke special ooit meer gemaakt.

Klik hier voor de verwante producten van Sylke het Schaap zoals broodtrommels, sweaters, shirts, knuffels, etc

Kleur
Pasvorm
Grootte
  • Veilig betalen en bestellen. Veilig betalen en bestellen.
  • Levering thuis binnen 1-2 werkdagen. Levering thuis binnen 1-2 werkdagen.
  • Ongebruikt terugsturen altijd mogelijk. Ongebruikt terugsturen altijd mogelijk.

Sylke het Schaap is zacht en vrolijk. Sylke maakt deel uit van onze Ole Hansom dierenserie. Door zijn vacht voelt hij warm aan en stelt je gerust. Samen met zijn andere dierenvriendjes woont hij op het eiland Knude. De opdruk is gedrukt met watergebaseerde inkt op een (bio)katoene shirt.  Dit shirt is een special, wat betekent dat er maar 30 stuks van worden gemaakt en dat in deze special delen met flock zijn gemaakt, een soort fluweel. Het shirt is daarmee uniek en volledig handgemaakt. Om de special te maken van Sylke het Schaap is eerst het gras en Sylke geprint door een katoenprinter. Daarna is het witte wolletje en de rand van het witte wolletje gemaakt van Flock. Hierdoor voelt dit fluweelachtig aan. Sylke heeft mooie rode kaplaarzen. Zijn laarzen voelen dik en rubberachtig aan. 

Aan de achterkant is een nummer meegegeven aan het shirt wat het unieke nummer geeft. Als alle 30 specials zijn verkocht wordt er in deze kleurcombinatie geen nieuwe Sylke special ooit meer gemaakt.

Het shirt
T-shirt met korte mouwen en brede halslijn zowel in jongens of algemene pasvorm als specifieke meiden pasvorm. Zacht en elastisch materiaal zorgen voor een comfortabele pasvorm. Het katoen is gemaakt van een biokatoen. Biokatoen is normaal hoogwaardig katoen maar het produktieproces is anders tov normaal katoen. Hierdoor is bijvoorbeeld minder water nodig voor de produktie ervan en zijn ook gebruikte middelen natuurvriendelijk. 

Maattabel
Indien u wilt weten hoe breed en hoog onze textiel valt bekijk dan onze online maattabel.

Handgemaakt
Al onze prints worden gemaakt in onze studio in Nederland. Wij doen niet aan massaproduktie. Doordat de produkten met de hand worden gemaakt i.p.v. machinaal kan er tussen de diverse maten shirts kleine verschillen zitten in positionering van het artwork. Deze verschillen zijn uiteraard minimaal en zullen pas opvallen als je de shirts naast elkaar zou leggen. Onze produkten worden per stuk gemaakt, houdt daarom rekening met een levertijd van zo'n twee werkdagen. 

Specials
Een aantal van onze produkten zijn gemarkeerd als "special". Dit zijn unieke prints vaak voorzien van een printlaag plus borduurlaag in een beperkte oplage. Specials worden aan de achterkant genummerd en kennen een gelimiteerde oplage. Als de oplage vol zit wordt de betreffende kleurcombinatie nooit meer gemaakt. U heeft hiermee een uniek stukje handwerk op basis van onze eigen ontwerpen.

Gebruikte inkten en wasbaarheid
De inkten die wij gebruiken voor de afdrukken zijn watergebaseerd pigment inkten. Deze zijn Oeko-Tex gecertificeerd en kennen een hoge wasbaarheid. Wij adviseren binnenste-buiten wassen op maximaal 30 graden en geen gebruik van wasverzachters (tegenwoordig al vaak in het wasmiddel aanwezig). Verder niet machinaal drogen voor een maximale levensduur van de print. Bij strijken niet over de print heen strijken.

Bio-katoene shirts
Waar mogelijk gebruiken wij biokatoene materialen. Nog niet voor alle shirts is dit mogelijk. Biokatoen is normaal hoogwaardig katoen maar het produktieproces is anders tov normaal katoen. Hierdoor is bijvoorbeeld minder water nodig voor de produktie ervan en zijn ook gebruikte middelen natuurvriendelijk. De shirts kennen een universele pasvorm met een bredere halslijn als ook een specifieke meisjes pasvorm. Het katoen is zacht en elastisch en zorgt voor een comfortabel gevoel. Al onze shirts, sweaters en polo's worden eerlijk geproduceerd en gecontroleerd bij onze toeleveranciers. 

OH0016-SYLKESPECIAL-TS-KM

Datasheet

Produktievorm
Handmatig
Gelimiteerde oplage
Ja
Materiaal
Bio-katoen
1e laag print
Watergebaseerde pigmentinkt
2e laag print
Borduren
Thema
Dieren
Ontwerp van
Ole Hansom studio