Holger de Hippo t-shirt

€ 19,95

Holger de Hippo is een nijlpaard met balans! Hij is licht in het hoofd en balanceert op haar balanceerkoord.De opdruk is gedrukt met watergebaseerde inkt op een (bio)katoene shirt. Ontwerp uit 2018 in diverse kleuren beschikbaar. Elk shirt wordt handgemaakt in onze studio en kunnen daardoor per stuk licht afwijken van de foto's. Geen massaprodukties bij ons, alleen maar aandacht voor een uniek produkt!  

Klik hier voor de verwante producten van Holger de Hippo zoals broodtrommels, sweaters, shirts, knuffels, etc

Kleur
Pasvorm
Grootte
  • Veilig betalen en bestellen. Veilig betalen en bestellen.
  • Levering thuis binnen 1-2 werkdagen. Levering thuis binnen 1-2 werkdagen.
  • Ongebruikt terugsturen altijd mogelijk. Ongebruikt terugsturen altijd mogelijk.

Holger de Hippo is een nijlpaard met balans! Hij is licht in het hoofd en balanceert op haar balanceerkoord. tussen de wolkenkrabbers. Holger maakt onderdeel uit van de andere dieren van het eiland Knude. De opdruk is gedrukt met watergebaseerde inkt op een biokatoene shirt.

Maattabel
Indien u wilt weten hoe breed en hoog onze textiel valt bekijk dan onze online maattabel.

Handgemaakt
Al onze prints worden gemaakt in onze studio in Nederland. Wij doen niet aan massaproduktie. Doordat de produkten met de hand worden gemaakt i.p.v. machinaal kan er tussen de diverse maten shirts kleine verschillen zitten in positionering van het artwork. Deze verschillen zijn uiteraard minimaal en zullen pas opvallen als je de shirts naast elkaar zou leggen. Onze produkten worden per stuk gemaakt, houdt daarom rekening met een levertijd van zo'n twee werkdagen.

Specials
Een aantal van onze produkten zijn gemarkeerd als "special". Dit zijn unieke prints vaak voorzien van een printlaag plus borduurlaag in een beperkte oplage. Specials worden aan de achterkant genummerd en kennen een gelimiteerde oplage. Als de oplage vol zit wordt de betreffende kleurcombinatie nooit meer gemaakt. U heeft hiermee een uniek stukje handwerk op basis van onze eigen ontwerpen.

Gebruikte inkten en wasbaarheid
De inkten die wij gebruiken voor de afdrukken zijn watergebaseerd pigment inkten. Deze zijn Oeko-Tex gecertificeerd en kennen een hoge wasbaarheid. Wij adviseren binnenste-buiten wassen op maximaal 30 graden en geen gebruik van wasverzachters (tegenwoordig al vaak in het wasmiddel aanwezig). Verder niet machinaal drogen voor een maximale levensduur van de print. Bij strijken niet over de print heen strijken.

Bio-katoene shirts
Waar mogelijk gebruiken wij biokatoene materialen. Nog niet voor alle shirts is dit mogelijk. Biokatoen is normaal hoogwaardig katoen maar het produktieproces is anders tov normaal katoen. Hierdoor is bijvoorbeeld minder water nodig voor de produktie ervan en zijn ook gebruikte middelen natuurvriendelijk. De shirts kennen een universele pasvorm met een bredere halslijn als ook een specifieke meisjes pasvorm. Het katoen is zacht en elastisch en zorgt voor een comfortabel gevoel. Al onze shirts, sweaters en polo's worden eerlijk geproduceerd en gecontroleerd bij onze toeleveranciers. 

OH0021-HOLGERDEHIPPO-TS-KM

Datasheet

Produktievorm
Handmatig
Gelimiteerde oplage
Nee
Materiaal
Bio-katoen
1e laag print
Watergebaseerde pigmentinkt
Thema
Dieren
Ontwerp van
Ole Hansom studio